"Cea mai frumoasa zi a fost cand tata mi-a marit sanii". Ce se ascunde in spatele acestei declaratii

Dată publicare: 24-02-2012 08:18
Dată actualizare: 19-09-2012 23:29
Sursa: New York Daily News


Brittani Niccole

Chiar daca in Statele Unite nu este ceva neobisnuit ca o tanara sa primeasca drept cadou o operatie estetica, acest caz este mai rar intalnit. Un chirurg plastician i-a marit fiicei sale sanii, cu ocazia implinirii varstei de 18 ani.

Michael Niccole declara ca gestul lui este ceva firesc, pentru ca si-a operat si alte rude: sotia, tatal, verii si fiii.

Chiar lui Brittani, fata care a primit implantul la majorat, i-a operat si nasul, iar celeilalte fete, Charm, ii injecteaza regulat Botox la subrat, ca sa nu mai transpire. De asemenea, le face ambelor fete injectii, ca sa nu le apara riduri.

Tanara are acum 23 de ani si este fotomodel in Las Vegas. Cum era de asteptat, ea se declara foarte multumita de sanii primiti cadou de la tatal ei.

Intr-un interviu acordat The Orange County Register, Brittani a declarat ca ziua in care a facut operatia a fost “una din cele mai frumoase zile din viata mea”.

Michael Niccole are o clinica de chirurgie plastica in Newport Beach, California si multi dintre clientii sai ii sunt rude sau prieteni.

Povestea lui este relatata intr-un episod al emisiunii “Frumsete pe muchie de cutit”, difuzata de postul de televiziune ABC.
 

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Sursa: New York Daily News, huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO