Cum a fost surprins un judecator de camerele de supraveghere. Gestul l-a obligat sa demisioneze

Dată publicare: 12-02-2012 09:48
Dată actualizare: 08-09-2012 17:29


judecator doarme in instanta

Un judecator din Texas, care se ocupa de cazurile tinerilor cu nevoie educationale speciale, a fost obligat sa demisioneze dupa ce a fost surprins intr-o ipostaza revoltatoare in timpul unei audieri.

Larry Craddock a adormit pur si simplu in timpul audierii. Nu a atipit cateva secunde, ci a dormit bustean mai mult timp, dupa cum se observa si in acest video.

In timp ce barbatul se plictisise probabil si se odihnea, in instanta se dezbatea cazului tanarului Ryan, un adolescent cu nevoie speciale, care urma cursurile unei scoli publice.

Ryan incepuse sa manifeste inclinatii suicidale, dupa ce scoala unde invata a decis sa nu tina cont ca este un baiat cu nevoie speciale, bolnav de autism.

Dona Harvey, mama baiatului, a cheltuit bani grei pentru a aduce cazul copilului sau in instanta si a fost socata de reactia judecatorului.

Vazandu-l ca doarme, a incercat sa tuseasca, sa scape obiecte pe jos, in speranta ca magistratul se va trezi. Zadarnic insa!

Confruntat cu imaginile inregistrare si cu reclamatia parintilor, judecatorul a spus ca era putin ametit din cauza unor medicamente pe care este nevoit sa le ai.

Totusi, el insista ca a atipit numai cateva minute, nu cateva ore, cum declara reclamantii. Cazul adolescentului va fi preluat de o alta instanta.

Acesta nu este singurul incident in care judecatorul Craddock adoarme in timpul audierilor. In anul 2006, o familie s-a plans ca magistratul a dormit 15 minute in timpul procesului.
 

Sleeping Special Education Judge Resigns under Fire: MyFoxHOUSTON.com

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO