VIDEO. Au furat fotografia unui model supraponderal, pentru o campanie care a revoltat toate femeile

Dată publicare: 09-11-2011 21:38
Dată actualizare: 22-06-2012 00:00


femeie obeza, sexy

Un model din Statele Unite a dat in judecata un site matrimonial, pentru ca i-a folosit imaginea fara acordul ei, ca sa promoveze o campanie controversata. Fizicul tinerei este insa la fel de socant ca si ideea lansata de agentia matrimoniala.

Modelul Jacqueline se plange ca, pe langa faptul ca poza ei a fost folosita fara a i se plati drepturile de autor, campania publicitara respectiva este o ofensa adusa persoanelor corpolente. "Spunem ce vedem. Viata e scurta. Inseala-ti nevasta" este sloganul agentiei.

Fotomodelul, care se mandreste cu greutatea ei mult peste medie, spune ca asemenea afise vor crea femeilor impresia ca daca se ingrasa, cu siguranta sotul le va insela.

Agentia matrimoniala Ashley Madison este celebra pentru promovarea infidelitatii.

Jacqueline spune ca ideile lansate de aceasta campanie sunt similare cazurilor in care violatorul isi acuza victima ca l-a provocat prin tinuta indecent.

“In aceste cazuri, barbatul este cel vinovat, nu femeia”, spune ea.

 

Fotomodelul este vedeta porno si are propriul site, dedicat barbatilor care considera atragatoare femeile obeze.

Ea precizeaza insa ca este o mare diferenta intre campania privata pe care o sustine site-ul ei si afisul care a fost postat in public de catre agentia matrimoniala.

In replica, Noel Biderman, de la agentia Ashley Madison, spune ca i-a facut un serviciu femeii, asigurandu-i publicitate gratuita.

El spune ca nu a furat poza, ci a luat o imagine mai veche, care fusese facuta publica de catre femeie.

In privinta campaniei controversate a agentiei matrimoniale pentru persoane casatorite, el spune ca firma lor nu face nimic rau, ci chiar salveaza in acest fel multe casnicii.

Urmariti mai jos controversatul clip publicitar al respectivei agentii matrimoniale.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO