VIDEO. Anuntul surprinzator facut de acesti jurnalisti, in direct. Nimeni nu se astepta la asa ceva

22-11-2012 10:31
Sursa: Bangor Daily News


jurnalisti demisioneaza in direct la tv

Doi prezentatori de stiri ai postului TV ABC7 din Bangor, Maine, au facut un anunt neasteptat in direct, chiar la sfarsitul emisiei.

Tom Consiglio si Cindy Michaels si-au incheiat jurnalul de stiri de miercuri seara cu anuntul demisiei lor, scrie Daily Caller.

Cei doi au multumit publicului ca i-a urmarit timp de 6 ani si au precizat ca demisionezaza din cauza unor grave neintelegeri cu conducerea postului de televiziune.

Ei sustin ca au fost obligati de sefii lor sa prezinte stiri “neechilibrate din punct de vedere al corectitudinii politice”, fapt care nu corespunde cu principiile lor etice.

Am vrut sa fiu cat mai bun, sa-mi fac datoria asa cum trebuie si sa respect normele de etica jurnalistica, dar au fost situatii cand nu am putut face asta”, declara Consiglio.

La randul ei, Michaels, care a fost director de stiri, sustine ca sefii nu o lasau sa-si organizeze eficient echipa, impunandu-i idei total neprofesioniste pentru realizarea buletinelor de stiri.

Jurnalistii au decis sa-si anunte demisia in direct pentru ca altfel n-ar mai fi avut ocazia sa-si ia ramas bun de la publicul fidel.

Directorul general al postului de televiziune, Mike Palmer, precizeaza ca niciodata conducerea acestui post nu a intervenit in productia de stiri.
 

Sursa: Bangor Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO