Vestea proasta pe care a primit-o tanara chiar cu doua zile inainte de nunta. Un mesaj scris pe Facebook a rezolvat situatia

Ultima actualizare: 14-07-2015 07:02
mireasa

A crezut ca ii fuge pamantul de sub picioare cand a aflat ca magazinul la care si-a comandat rochia de mireasa s-a inchis chiar cu doua zie inainte de marele eveniment.

Sian Harris, 31 de ani, din Marea Britanie, urma sa ridice rochia de mireasa, dar si trei rochii pentru domnisoarele de onoare, cu o zi inainte de nunta, dar a aflat cu stupoare de pe internet ca magazinul respectiv s-a inchis, relateaza The Mirror.

A incercat sa contacteze un reprezentant al magazinului, insa nu a avut succes. Disperata, Sian a lansat pe Facebook un apel. Printr-un mesaj, a explicat situatia disperata in care se afla si a intrebat daca exista vreo persoana care poate sa-i imprumute o rochie de mireasa.

In doar cateva ore, povestea ei s-a raspandit in mediul online cu o viteza uluitoare si a fost preluata si de presa. Sian a primit incredibil de multe oferte de la persoane complet necunoscute.

In cele din urma, ea a acceptat rochia pe care i-a oferit-o gratuit Joyce Lee, 36 de ani, care si-a deschis recent un magazin cu rochii de mireasa. Joyce spune ca i-a dat miresei rochia fara niciun ban pentru ca si ea a trecut printr-o situatie asemanatoare anul trecut, cand s-a casatorit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO