Vecinii au chemat politia cand au vazut cum si-au decorat casa de Craciun acesti americani. Gestul care i-a revoltat

Dată publicare: 15-12-2015 12:27
Dată actualizare: 18-12-2015 07:07


Mos Craciun semn ISIS

O familie de americani din Limerick, Maine, a intrat in febra sarbatorilor de Craciun. Insa, intr-un mod total neobisnuit.

Acestia au decis sa sfideze gruparea terorista ISIS intr-un mod neobisnuit: au decorat casa pe exterior cu un Mos Craciu luminat, care urineaza pe o pancarda pe care scrie cu luminite ISIS.

Ei bine, gestul lor n-a trecut neobservat de catre vecini,care s-au aratat foarte deranajati si au chemat politia, temandu-se ca niste simpatizanti ISIS s-au mutat langa ei cand au vazut semnul mare cu initialele gruparii teroriste. Doar ca vecinii n-au observat si restul aranjamentului, care nu este deloc un gest de simpatizare, ci dimpotriva.

"Cei care au facut apelul la politie s-au temut ca proprietarii ar putea avea legatura cu ISIS sau ar fi simpatizanti. Seriful le-a facut o vizita si a vazut cu ochii lui semnul iluminat pe care scria ISIS, iar pe acoperis era asezat un Mos Craciun, intr-o pozitie in care sa para ca urineaza pe semnul ISIS. Proprietarul ne-a spus ca asta a fost modul in care si-a expus prorpria parere politica" au spus reprezentantii politie intr-un comunicat.

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO