Va regreta toata viata tatuajul pe care si l-a facut la 18 ani, care sa arate ca este "rebela". Ce si-a desenat pe corp

29-01-2015 11:27


tatuaj

O tanara recomanda tuturor celor care vor sa se tatueze sa se gandeasca bine inainte de a o face, asta pentru ca ea va regreta toata viata ca la varsta de 18 ani si-a facut un desen imens, intr-o zona a corpului expusa.

Lissani, 25 de ani, din Leeds, Marea Britanie, si-a tatuat pe decolteu un diamant urias, cu aripi si o coroana cand a implinit 18 ani. A fost modul ei de a se razvrati, dupa copilaria si adolescenta in care a fost obligata sa respecte regulile stricte impuse de familia ei foarte religioasa, potrivit Daily Mail.

Intr-un documentar realizat de Channel 4, Lissani spune ca la 18 ani a vrut sa devina o rebela. "Imi doream sa fiu diferita. Am inceput sa fumez si sa iau droguri, dupa care mi-am facut tatuajul. La vremea aceea credeam ca sunt foarte tare si il aratam oricui", a spus femeia.

Dar dupa ce s-a casatorit si a facut un copil, Lissani si-a schimbat total parerea. Acum, ii este rusine cu tatuajul ei imens, care este si foarte greu de acoperit, pentru ca, practic, desenul se intinde pana la baza gatului.

"Multa lume crede ca sunt o mama nebuna sau o peroana foarte rea", spuna tanara. De asemenea, ea sustine ca tatuajul i-a afectat si parcursul profesional.

 

Acum este atat de disperata sa scape de tatuaj incat este dispusa sa suporte o interventie dureroasa cu leserul. Are, insa, rezerve, pentru ca ar putea sa ramana cu cicatrici.

Sursa: Pro TV

Tags: tatuaj, tatuaje,

VIDEO PROTVPLUS.RO