Cântăreţul Usher, dat în judecată de o fană. Ce îi reproșează femeia

07-08-2017 20:36


O fană a artistului Usher îl dă în judecată după ar fi întreținut relații intime cu acesta și nu i-ar fi spus că are un herpes.

În cadrul unei conferințe de presă, Quantasia Sharpton, în vârstă de 21 de ani, a ținut să le împărtășească tuturor experința pe care a trăit-o alături de artistul Usher.

Tânăra mărturisește că întâmplarea a avut lor în urmă cu trei ani, chiar cu ocazia zilei sale de naștere.

Pentru că era o fană înfocată a artistului, prietenii lui Sharpton au decis să-i facă o surpriză și să-l aducă pe Usher la petrecerea sa aniversară. După încheierea concertului, povestește tânăra,  artistul ar fi ales-o din mulțime și atunci au făcut cunoștință. La scurt timp, una dintre gărzile de corp ale artistului i-ar fi cerut  numărul de telefon, mărturisindu-i că artistul este „interesat de ea”, notează jurnaliștii de la DailyMail.

La câteva zile după petrecere, Sharpton povestește că a primit un apel de la Usher care i-ar fi cerut să se vadă la un hotel. Tânăra povestește că a ajuns la locul indicat și atunci ar fi întreținut relații intime cu artistul. Aceasta pare a fi ultima întâlnire dintre cei doi, deoarece după aceea „nu am mai auzit nimic de el”, susține Sharpton.

Sharpton susține că a întreținut relații intime cu artistul Usher, însă acesta nu i-a mărturisit că este infectat cu un herpes.

O altă femeie i-a intentat proces artistului, acuzându-l că a infectat-o cu herpes, cerându-i daune în valoare de 20 de milioane de dolari. Sharpton a urmărit cazul și a decis să-l dea la rândul ei în judecată pe artist.

Cu toate acestea, Sharpton admite că nu a fost infectată, însă este nemulțumită de faptul că nu a fost informată, susținând că în caz contrar nu ar mai decis să-l întâlnească.

„Simt că drepturile mele au fost încălcate”, susține Sharpton în cadrul conferinței.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO