Unul din cei mai cautati infractori japonezi s-a dus de bunavoie la politie. Ce a urmat e incredibil

Dată publicare: 11-01-2012 13:55
Dată actualizare: 31-05-2012 18:44


Infractor

O poveste bizara vine din Tara Soarelui Rasare, unde unul dintre cei mai cautati japonezi a trecut printr-o experienta unica pentru un infractor.

Mai exact, s-a chinuit timp de trei ore sa se predea autoritatilor.

Cum s-a intamplat totul:

Makoto Hirata, membru in miscarea religioasa Aum Shunrikyo, responsabila pentru mai multe atacuri si atentate in Japonia, a decis in ultima zi a anului trecut ca e satul sa fie un fugar si ca e momentul sa se predea autoritatilor nipone.

Numai ca ideea a fost mult mai greu de pus in practica decat ar fi trebuit.

Astfel, pe 31 decembrie, inainte de ora 9:00 dimineata, Hirata s-a dus la sectia de politie Osaki, din Tokyo. Aici a aparut si prima problema: nu a gasit intrarea.

Cateva minute mai tarziu a incercat sa sune la o alta sectie de politie, de la un telefon public. Dupa mai multe tentative esuate in care ori suna ocupat, ori raspundea un robot, barbatul a renuntat.

In jurul orei 11, Hirata a ajuns la sediul central al politiei din capitala Japoniei. Dupa ce a explicat unui ofiter pentru ce se afla acolo, organul l-a expediat, spunandu-i ca ar trebui sa se duca la o sectie de politie obisnuita ca sa se predea.

In cele din urma, in jurul orei 12:00, Hirata a gasit o alta sectie de politie, unde, in sfarsit a gasit un ofiter dispus sa il retina.

Sursa: Pro TV

Tags: makoto hirata,


VIDEO PROTVPLUS.RO