Unde a dus-o obsesia pentru frumusete pe o vedeta TV. Familia este revoltata si indurerata

Dată publicare: 01-11-2012 16:31
Dată actualizare: 04-11-2012 01:55


Pamela Nascimento

O tanara de 27 de ani, model de profesie, obsedata de felul in care arata, a murit in urma unei operatii estetice simple.

Brazilianca Pamela Nascimento a suferit o hemoragie masiva in timpul unei proceduri de liposuctie abdominala, familia avand suspiciunea ca ficatul ei a fost atins in timpul operatiei care a avut loc pe data de 19 octombrie, relateaza The Telegraph.

Suspiciunile familiei cu privire la cauza mortii sunt alimentate si de faptul ca decesul a fost inregistrat la Spitalul Green Hill din Sao Paulo cu zece zile intarziere.

Matusa tinerei a facut o plangere la politie. Avocatul sustine ca decesul a fost cauzat de o neglijenta medicala. Doctorul care a facut interventia, Julio Cesar Yoshimura, risca sa fie acuzat de omor prin imprudenta.

Politia a inceput ancheta si a solicitat autoritatilor in drept autorizatie pentru exhumarea cadavrului.

Pamela Nascimento s-a nascut in Santa Catarina si a fost crescuta de matusa ei de la sase ani, cand mama a murit. S-a mutat apoi la Sao Paolo, a inceput sa lucreze ca actrita, model si a fost co-prezentatoare la mai multe emisiuni de la televiziunea braziliana.

Pamela Nascimento a facut mai multe operatii estetice, matusa ei spunand ca era obsedata de felul in care arata.

Pamela nu i-a spus femeii care a crescut-o ca avea de gand sa-si faca aceasta ultima operatie. “Nu i-as fi dat voie. Spunea tot timpul ca este grasa, dar nu era deloc asa. Doctorul care a operat-o acum mi-a spus ca au aparut complicatii in timpul interventiei, dar ce a urmat a fost suspect. I-au declarat decesul tarziu, apoi m-au anuntat si au insistat sa o ingrop cat mai repede”, a spus femeia.

Pericole ascunse ce pot afecta siguranta copilului tau

Sursa: The Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO