Una din zece studente la medicina are un secret murdar. Cum isi platesc studiile

Ultima actualizare: 20-09-2012 11:38
Prostituata

Din ce in ce mai multe studente la medicina se transforma in prostituate, pentru a-si plati taxele de scolarizare, arata un studiu. Insa, in ultimii ani, chiar si barbatii sunt implicati in acest fenomen.

Una din zece tinere din Marea Britanie, care aspira la o cariera medicala, face sex pe bani pentru a-si acoperi plata taxelor covarsitoare si pentru a se intretine.

Iar numarul acestora ar putea creste anul urmator, intrucat si taxele vor creste.

Studiul a fost prezentat in “The Student British Medical Journal”, unde se exprima temerea ca studentii pot fi atrasi de o viata plina de vicii: “Tinerii ignora pericolele prostitutiei, pentru ca se lupta cu acoperirea unor datorii care ajung intre 30 si 50.000 de mii de lire pe care le aduna in timpul studiilor”.

Povestea tulburatoare a tinerei care a defilat goala si insarcinata la London Fashion Week. Ce a determinat-o sa faca asta

Jodi Dixon, studenta la Facultatea de Medicina de la Universitatea Birmingham, a spus intr-un articol publicat in ziarul “The Student British Medical Journal”: “Pentru studente, ideea ca nu au de ales si vor ajunge prostituate este inacceptabila”.

Insa un student barbat a spus ca la un moment dat prostitutia a fost singura sansa pentru el, altfel ar fi trebuit sa renunte la scoala.

Sarah Walker, de la Organizatia Prostituatelor din Anglia, a spus: “Slujbele in magazine si baruri sunt din ce in ce mai putine si mai prost platite. Am fost contactata de un numar din ce in ce mai mare de studente care vor sa devina prostituate sau care deja sunt. Mi-au spus ca nu au de ales".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO