Un violator i-a scris din inchisoare victimei sale minore. "Imi este dor de tine"

Dată publicare: 14-09-2013 11:17
Dată actualizare: 17-09-2013 06:51


Violator

O fata din Marea Britanie a fost traumatizata dupa ce barbatul care a violat-o cand era minora i-a scris din inchisoare.

In varsta de 45 de ani, violatorul, Darren Myhill, i-a scris uneia dintre cele cinci victime minore ca ii este dor de ea si a rugat-o sa nu-l urasca, potrivit Daily Mail.

Dupa ce a primit scrisoarea, fata a fost atat de speriata incat nu a mai fost in stare sa iasa din casa, au povestit rudele acesteia.

Myhill este incarcerat la inchisoarea Stockton-on-Tees, dupa ce a recunoscut ca a abuzat sexual de cinci fete, cu varste intre 9 si 16 ani.

"Imi este dor de tine...Incearca te rog sa nu ma urasti prea mult. Te rog sa-ti traiesti viata", i-a scris violatorul uneia dintre victimele sale.

Administratia inchisorii si Ministerul Justitiei au demarat o investigatie in acest caz, pentru a determina cum a reusit Myhill sa trimita scrisoarea respectiva.

Barbatul a fost initial condamnat la 13 ani si sase luni de inchisoare, insa judecatorii de la Curtea de Apel au considerat ca pedeapsa este prea mica, hotarand ca violatorul sa nu poata fi eliberat in urmatorii zece ani.

Initial, sase ani din pedeapsa de 13 ani si sase luni era cu suspendare.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO