Un travestit neamt si-a cusut buzele in semn de protest: imagini care va pot afecta emotional

Dată publicare: 03-08-2013 10:27
Dată actualizare: 06-08-2013 06:55


imagine

Un travestit din Germania a recurs la o metoda drastica de protest fata de legislatia anti-gay din Rusia: si-a cusut buzele intr-un clip pe care l-a postat pe site-ul Youtube. Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Barbie Breakout, un travestit ce lucreaza ca DJ in Berlin, a fost atat de afectat de violenta din Rusia si de modul in care sunt tratati aici homosexualii si membrii comunitatilor LGBT (comunitatea lesbiana, gay, bisexuala si transsexuala) incat a decis sa-si coase gura la propriu.

"Durerea pe care o simt atunci cand vad in media ce se intampla in Rusia este mai mare decat durerea fizica oferita de ac. Partenerul meu m-a filmat, insa nu a putut sa se uite direct la mine cand mi-am cusut buzele" a povestit Barbie Breakout, relateaza Huffington Post.

Barbie Breakout ramane tacuta pe durata clipului in care isi provoaca auto mutilarea. "Nu-i lasati sa va ia vocea. Spuneti-va parerea. Deschideti gura" se aude pe fundalul inregistrarii.

Breakout a sustinut ca imaginile reprezinta o forma de protest si fata de situatia din Germania unde guvernul nu a facut nimic pentru a lupta impotriva persecutiilor asupra acestor comunitati sexuale.
 

Sursa: ACASA TV


VIDEO PROTVPLUS.RO