Un tratament estetic banal a mutilat-o pe viata: "Nici nu ma pot uita in oglinda". Cum arata femeia

18-10-2015 16:37


femeie plangand

O femeie de 43 de ani a crezut ca face o afacere foarte buna atunci cand a primit o oferta pentru un tratament de albire a dintilor.

Kellie Taylor nu a putut rezista tentatiei de a-si face albirea cu 65 de lire sterline la un cabinet cosmetic, cand un astfel de tratament este mult mai scump. A fost atat de incantata, incand nu s-a gandit sa verifice daca persoana care urma sa-i faca tratamentul la cabinerul din Lancaster, Marea Britanie, este autorizata, relateaza The Mirror.

Femeia, mama a doi copii, povesteste ca a simtit ca ceva este in neregula chiar in timpul interventiei. "Gingiile au inceput sa ma usture ingrozitor... Dupa doua saptamani, luam calmante, gingiile erau foarte inflamate, iar dintii de sus mi se clatinau. M-am dus la dentist si mi-a spus ca nu poate sa mai faca nimic, ca dintii de sus, care erau perfect sanatosi, trebuie scosi", spune Kellie.

Ea intentioneaza acum sa o dea in judecata pe cosmeticiana care i-a facut tratamentul de albire, Natalie Kowalczyk.

"Nici nu pot sa ma uit in oglinda... Deocamdata am o proteza partiala, dar va trebui sa fac rost de bani pentru implanturi dentare definitive", spune ea. Kllie spera sa obtina banii pentru implant dupa procesul cu cosmeticiana.

 

Poor Kellie lost her front teeth - and the pictures are shocking.

Posted by The Mirror on Sunday, October 18, 2015

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO