Un tata este fericit sa-si vada pentru prima data cvadrupletii, dupa ce sotia lui a pierdut 4 sarcini. "E un miracol"

Ultima actualizare: 31-05-2014 06:57
cvadrupleti

Miracol este numele pentru ceea ce i s-a intamplat unei familii din Marea Britanie. Femeia a nascut luni cvadrupleti, dupa ce a pierdut patru sarcini si isi pierduse orice speranta ca va avea vreodata mostenitori.

Grace Slattery, 31 de ani, a adus pe lume trei fetite si un baiat, iar sotul ei, James, s-a fotografit mandru cu fiecare din ei. Copiii s-au nascut cu putin inainte de termen, la cateva minute distanta unul de celalalt si sunt perfect sanatosi, relateaza The Mirror.

Grace si James se considera cei mai fericiti oameni din lume dupa ce si-au vazut copiii. Barbatul spune ca el si sotia lui au trecut printr-un iad incercand sa aiba copii. Grace a pierdut patru sarcini in ultimii patru ani.

"Ne-am casatorit de 4 ani, insa suntem impreuna de 10. Am incercat sa facem un copil, pentru ca asta ne-ar fi implinit. Ceea ce ni s-a intamplat acum este un miracol", spune barbatul.

Cei doi aproape ca nu mai aveau nicio speranta cand Grace a ramas din nou gravida. Surprinzator este ca ea n-a facut niciun tratament de fertilizare, concepand cvadrupletii in mod natural.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO