Un tata din SUA si-a gasit fetita incuiata in cresa, dupa ce educatoarele au plecat acasa. Explicatia halucinanta a acestora

Dată publicare: 22-10-2015 22:24
Dată actualizare: 25-10-2015 06:59


Caz uluitor de neglijenta la o cresa din Chicago. Un tata si-a gasit fetita de doar un an inchisa in cladire, dupa ce toata lumea, inclusiv angajatii, plecasera acasa.

Barbatul a filmat cu telefonul mobil momentul in care pompierii sparg lacatul usii. Apoi vedem cum politistii, pe care el ii chemase, intra in cladire si gasesc fetita plangand pe un hol intunecat.

Barbatul spune ca a sosit cu 15 minute inainte de terminarea programului. Cand a vazut ca usile sunt inchise si nimeni nu ii raspunde, a sunat la numarul de urgenta, iar pompieri si doi politisti au fost trimisi in ajutor.

Directoarea gradinitei si-a schimbat de mai multe ori explicatiile. A declarat printre altele, ca educatoarele erau intr-o incapere din spate si nu l-au auzit pe tata. In cele din urma, a recunoscut ca angajatii au confundat fetita cu o papusa, asa ca au incuiat si au plecat acasa. Autoritatile au deschis o ancheta.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO