Un tanar si-a curatat cainele in masina de spalat rufe, iar imaginile au ajuns pe internet. Reactia iubitorilor de animale

Dată publicare: 08-09-2014 11:24
Dată actualizare: 11-09-2014 00:10


caine masina de spalat

Imaginile cu un catelus care este aproape inecat au starnit revolta.

Un adolescent care se numeste Jacky Lo, a postat pe Facebook imagini cu un caine care se lupta sa iasa din masina de spalat plina cu apa, alaturi de un comentariu cu privire la eficienta metodei de a-si curata animalul de companie, relateaza Daily Mail.

A facut apoi o "gluma" spunand ca animalul nu a supravietuit incidentului, dar ulterior a postat imagini cu micutul caine ud si speriat.

Iubitorii de animale au initiat o petitie online, iar politia a inceput sa investigheze incidentul.

Dupa ce a postat imaginile, Lo a scris: "O metoda ultra-rapida de a-ti spala cainele: curat, stors si uscat. E totul gata. Curat si repede". La aceste cuvinte a adaugat si un emoticon cu un zambet. Cineva l-a intrebat daca animalul mai traiaste iar adolescentul i-a raspuns: "Nu, vrei sa vezi poze?". Insa a postat online imagini care dovedesc exact contrariul.

Petitia online a fost semnata de 19.000 de persoane, iar autoritatie au declansat o ancheta. Desi in Hong Kong nu exista legi care sa pedepseasca expres cruzimea impotriva animalelor, oamenii sa asteapta ca adolescentul sa fie pedepsit intr-un fel.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO