Un tanar ofera o excursie in jurul lumii unei femei cu numele fostei iubite. Cate "candidate" a gasit intr-o luna si jumatate

Dată publicare: 18-12-2014 13:50
Dată actualizare: 21-12-2014 07:29


calatorie in jurul lumii

Un canadian care isi cauta partenera pentru o calatorie in jurul lumii a gasit persoana potrivita intr-un final. Conditia era ca tanara sa aiba acelasi nume cu fosta lui prietena, de care s-a despartit inainte sa inceapa excursia.

Cum titularul biletului nu putea fi schimbat, barbatul, pe numele lui Jordan, in urma cu o luna si jumatate a inceput sa caute o partenera de calatorie care sa fie "tiza" fostei iubite.

Biletul pe numele "Elizabeth Gallagher" a ajuns la o norocoasa din Canada, in varsta de 22 de ani. Fata a invins alte 17 "finaliste" , dupa ce a trecut cu brio proba unui chestionar si a unui interviu prin Skype.

Pentru Elizabeth si Jordan, aventura incepe la Milano, pe data de 21 decembrie, si va continua la Praga, Paris, Bangkok si New Delhi. Bucuria calatoriei celor doi ar putea fi stricata de iubitul tinerei, care n-a fost deloc bucuros sa afle ca ea pleaca cu un barbat in jurul lumii.
 

Sursa: Pro TV

Tags: calatorii,


VIDEO PROTVPLUS.RO