Un tanar obsedat de selfie-uri a vrut sa se sinucida, pentru ca nu era multumit de nicio poza pe care si-o facea

Dată publicare: 23-03-2014 10:35
Dată actualizare: 26-03-2014 06:57


Selfie

Danny Bowman, de 19 ani, a renuntat la liceu si nu a mai iesit din casa vreme de sase luni. Tanarul a slabit 12 kilograme, totul pentru a arata mai bine in pozele pe care si le facea singur.

Moda selfie-urilor se poate dovedi letala pentru unii.

Danny Bowman, un adolescent din Marea Britanie, a devenit atat de obsedat de acest tip de fotografie, incat a incercat la un moment dat sa se sinucida tocmai pentru ca nu reusea sa isi faca o poza perfecta.

Tanarul petrecea cate zece ore pe zi, facandu-si pana la 200 de selfie-uri cu iPhone-ul. A renuntat sa se mai duca la liceu, a slabit peste 12 kilograme ca sa dea mai bine pe camera si a devenit de-a dreptul agresiv cand parintii au incercat sa il opreasca.

In cele din urma, intr-o incercare disperata de a scapa de obsesia lui, Danny a luat o supradoza, dar a fost salvat de catre mama sa.

Adolescentul, despre care se spune ca este primul din Marea Britanie care sa sufere de o astfel de dependenta, a inceput un tratament de reabilitare pentru ceea ce doctorii au catalogat drept o forma a comportamentului obsesiv-compulsiv, dar si o alta boala, pe fond psihic, ce descrie o nemultumire extrema fata de propria infatisare.

Eram intr-o permanenta cautare a selfie-ului perfect si cand mi-am dat seama ca nu pot sa il fac, am vrut sa mor. Mi-am pierdut prietenii, sanatatea, am renuntat la scoala si era sa imi pierd chiar viata”, a spus Danny, pentru The Mirror.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO