Un student din Statele Unite a murit dupa ce a consumat o prajitura cu marijuana

Ultima actualizare: 08-04-2014 00:22
prajitura marijuana

Un tanar de 19 ani din Congo a murit in Statele Unite dupa ce a consumat o prajitura cu marijuana, relateaza CNN.

Levy Thamba, originar din Congo, era student al unei universitati din Wyoming si se afla luna trecuta in Denver alaturi de alti 3 prieteni pentru vacanta de primavara.

Levy Thamba a cazut de la balconul hotelului Holiday Inn, din Denver, dupa ce a mancat pentru prima data o prajitura cu marijauna si a inceput sa se comporte ciudat, potrivit prietenilor sai.

"A inceput sa se comporte violent, a aruncat diverse obiecte in camera de hotel si actiona haotic" au povestit prietenii.

Conform CNN, autopsia a relevat ca tanarul a murit din cauza multiplelor rani cauzate de cadere, insa medicul legist a pus pe lista cauzelor decesului si intoxicarea cu marijuana.

Producatorii de marijuana din Denver avertizeaza ca aceasta are efecte mai puternice atunci cand este introdusa in organism pentru digestie cu ajutorul prajiturilor, decat atunci cand este fumata.

Tanarul nu avea varsta necesara pentru a cumpara legal marijuana, insa prajitura a fost achizitionata de unul dintre prietenii sai, care avea 21 de ani. Politia din Statele Unite sustine ca moartea este accidentala, cu toate acestea o ancheta se afla in derulare.

Dupa legalizarea marijuanei in ianuarie Denverul a cunoscut o explozie de turisti. Acesta este considerat primul decedat oficial din cauza marijuanei in Denver, de la legalizarea drogului, considerat unul usor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO