Un somer si-a cheltuit ultimii bani pe un panou, in incercarea disperata de a-si gasi loc de munca

Dată publicare: 03-01-2013 18:23
Dată actualizare: 06-01-2013 07:09


Adam Pacitti

Mii de someri isi petrec zile intregi completand formulare de cerere de angajare, compunand scrisori de intentie si incercand sa fie cat mai creativi atunci cand un potential angajator le adreseaza intrebari de genul “unde te vezi peste 5 ani?”.

Dupa ce a aplicat pentru numeroase locuri de munca, un britanic, Adam Pacitti, a ajuns la limita rabdarii si a decis ca e timpul sa faca ceva extrem. Astfel, el si-a cheltuit ultimii lui bani, 500 de lire sterline, pe un panou prin care le cere angajatorilor sa-i ofere un loc de munca, potrivit Daily Mail.

Tanarul de 24 de ani a aplicat in ultimele trei luni pentru cel putin 250 de locuri de munca. Cand a vazut ca metoda clasica, cea de a trimite CV-uri angajatorilor, nu functioneaza, a decis sa-si faca un site, employadam.com, unde a postat un video in care isi descrie studiile si calitatile, iar miercuri a instalat si panoul in Londra, dupa care a postat imagine ape Twitter.

Adam a fost suprins sa vada efectul produs de gestul sau. Mesajul s-a raspandit pe internet, iar telefonul ii suna incontinuu.

Adam Pacitti a absolvit Facultate de productie media de la Universitatea Winchester in anul 2012. In timpul facultatii a lucrat la diverse studiouri.


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO