Un sofer si-a emotionat toti pasagerii dupa ce a oprit masina pentru a ajuta o persoana nevoiasa

Dată publicare: 22-09-2012 16:32
Dată actualizare: 25-10-2012 03:05


Kristian Doubledee

Un barbat din Winnipeg, Canada, care lucreaza ca sofer de autobuz, a reusit sa isi impresioneze pana la lacrimi toti pasagerii dupa ce a oprit automobilul pentru a-si oferi pantofii unei persoane fara adapost.

Kristian Doubledee, in varsta de 38 de ani, isi conducea autobuzul pe strazile dn Winnipeg, cand a observat pe geam o persoana care mergea desculta.

Brusc, barbatul a oprit automobilul, s-a dat jos si i-a oferit pantofii lui.

"Imi amintesc ca o persoana care se afla in fata mea s-a ridicat de pe scaun, s-a dus la el si i-a spus ca e cel mai uimitor lucru pe care l-a vazut in viata ei", a povestit o pasagera, Denise Campbell.

Impresionata de acest gest, Denise a scris despre fapta barbatului pe un blog de stiri al comunitatii. Din acel moment, toata lumea a inceput sa vorbeasca la superlativ despre sofer.

Kristian Doubledee a povestit pentru jurnalistii de la CBS ce l-a determinat sa faca acest gest.

"Am oprit autobuzul la culoarea rosie a semaforului si l-am vazut pe acest domn cum mergea descult. M-am dat jos si m-am dus la el sa il intreb unde ii sunt pantofii. Mi-a zis ca nu are. Apoi l-am intrebat daca o sa pastreze o pereche de pantofi, daca eu ii dau una. Mi-a raspuns ca da, asa ca i-am dat".

Doubledee a mai afirmat ca nu si-a dat seama ca fapta sa a fost observata de pasageri si ca orice alta persoana in situatia lui ar fi facut la fel.

Sam Katz, primarul orasului Winnipeg, s-a declarat impresionat de gestul soferului si a mai precizat ca este mandru sa fie primarul acestuia.

Sursa foto: Winnipeg Free Press

Citeste si:

Parole care nu pot fi “sparte” nici de cei mai experimentati hackeri

Lovitura crunta pentru rusi. De ce secretul de 1.000.000.000.000.000 dolari nu va revolutiona piata diamantelor

Sursa: CBS


VIDEO PROTVPLUS.RO