Un sofer din Statele Unite, aproape sa fie linsat dupa ce a intrat cu masina intr-o procesiune "zombie"

Ultima actualizare: 30-07-2014 06:59

La San Diego, soferul unei masini a fortat trecerea printre participantii la o procesiune "zombie", care bloca strada.

A lovit cativa oameni, dar nici unul nu se afla in stare grava. Insa fani costumati si machiati astfel incat sa semene cu asa-zisii "morti vii", din benzile desenate, s-au infuriat si au vrut sa-l linseze pe sofer. Speriat, acesta a condus direct catre politisti aflati in zona si s-a predat.

Masina porneste si trece printre participantii la "marsul zombie" din San Diego, organizat cu ocazia conventiei anuale pentru fanii benzilor desenate. Cativa incearca s-o opreasca, altii cad si se aud tipete.

Soferul nu ajunge, insa, prea departe. Imediat, frica lasa loc furiei printre participantii la procesiune. Acestia inconjoara vehiculul si il lovesc cu pumnii si picioarele. Acum soferul se teme pentru integritatea lui si a familie sale; asa ca face cale intoarsa si conduce direct spre politistii care asigurau securitatea evenimentului. Cei deghizati in "zombie" aplauda si aclama cand soferul nervos e arestat.

Dar omul are justificarea sa pentru gestul necugetat. Pe scaunul pasagerului si pe bancheta din spate erau sotia si copii lui, care sunt cu totii surzi. Le-a spus autoritatilor ca cei mici s-au speriat ingrozitor de multimea galagioasa, cu tot felul de indivizi machiati si costumati astfel incat sa semene cu "mortii vii". De aceea, fara sa se gandeasca la consecinte, a incercat sa scape cat mai repede din mijlocul lor. Din fericire, doar o femeie de aproximativ 60 de ani a avut nevoie de spitalizare, dupa ce a fost lovita de masina, dar ranile nu-i pun viata in pericol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO