Un roman a fost martor la un incident intr-o intersectie din New York. "Am zbierat la ei. Eram nervos". FOTO

Dată publicare: 12-09-2016 12:21
Dată actualizare: 15-09-2016 04:54


Trasura

Un cal, Norman, in varsta de 14 ani, care era inhamat la o trasura, s-a prabusit pe asfalt, dar vizitiul nu a facut nimic pentru a-l ajuta, conform unui martor care a si fotografiat incidentul.

Calul s-a prabusit pe asfalt, in mijlocul strazii, intre intersectia dintre 50th Street si 12th Avenue, SUA, pentru mai mult de 20 de minute, in data de 2 septembrie, inainte de ora 2, relateaza Bogdan Paul Angheluta.

Bogdan Angheluta le-a spus celor de la The Post ca se afla in fata clubului de noapte Space, cand l-a vazut pe vizitiu cum indemna calul sa miste, ca sa prinda culoarea verde a semaforului, relateaza New York Post

El a adaugat ca la cateva momente, calul s-a prabusit pe asfalt si respira cu dificultate. “Sunt 100% convins. L-a fortat sa prinda verdele. Calul era extenuat.”

Un politist a aparut cu masina in intersectie si a blocat-o, iar Angheluta a declarat ca dupa aceea, s-a pus in genunchi si i-a mangaiat capul animalului, pentru a-l calma.

Dupa 10 minute, spune el, 5 sau 6 barbati au venit cu o galeata cu apa si l-au rugat sa lase calul in pace, ca mai apoi acestia sa-i administreze oral o substanta necunoscuta.

Angheluta: ”Am zbierat la ei. Eram nervos”. Dupa ce animalul a revenit la starea intiala, politistul l-a asigurat sa nu-si mai faca griji.

Angheluta a trimis pozele pe care i le-a facut calului unei organizatii care lupta pentru drepturile animalelor. Aceasta organizatie caritabila a alertat sediul politiei din New York, sediul primarului si Ministerul Sanatatii.

Christina Hansen, un purtator de cuvant al fabricii de trasuri, a spus despre Norman: “Nu s-a prabusit pe asfalt, ci s-a impiedicat. E cam neidemanatic de fel”.

Ministerul Sanatatii va investiga acest incident, iar un veterinar a examinat calul.

Christopher Miller, purtator de cuvant al Ministerului a declarat:” Am ajuns la concluzia ca animalul s-a impiedicat si a cazut”.
 

Sursa: New York Post


VIDEO PROTVPLUS.RO