Un rechin se zbate intre viata si moarte sub ochii turistilor. Gestul revoltator pe care il fac, in loc sa-l salveze. VIDEO

19-08-2016 16:12


rechin pe plaja

Imagini revoltatoare au aparut pe retelele de socializare. Mai multi turisti au fost filmat in timp ce se amuza si fotografiaza un rechin adus la mal de apa, care se chinuia sa supravietuiasca.

In loc sa il ajute si sa ii dea drumul inapoi in ocean, cativa turisti din provincia Mazarron, din Spania, s-au uitat fara mila la un rechin care a esuat pe plaja si i-au facut poze, apoi au facut poze selfie cu el, in timp ce bietul rechin se zvarcolea pe jos.

Cei de la Crucea Rosie au reusit sa faca un perimetru pentru ca animalul sa ramana in siguranta si au reusit sa il salveze, apoi i-au dat drumul inapoi in ocean, scrie Metro.

"A trebuit sa ne asiguram ca ii oferim un perimetru in care sa fie in siguranta, intrucat oamenii de pe plaja se imbulzeau sa faca poze cu el. Am observat ca rechinul nu are rani, asa ca l-am legat cu sfori si i-am dat drumul in ocean" a declarat un reprezentant al Crucii Rosii.

Rechinul ar fi ajuns la mal din cauza curentilor foarte puternici, insa, din fericire, a fost salvat la timp.
 

Sursa: Metro

Tags: rechin, poze, selfie, plaja,

VIDEO PROTVPLUS.RO