Un profesor de matematica a prins un sarpe de 5 metri lungime in raul din apropierea casei. Ce avea in stomac reptila. VIDEO

19-09-2014 16:34


anaconda

Un profesor de matematica a prins intr-un rau un sarpe anaconda lung de peste 5 metri, la doar cateva ore dupa ce reptila l-a inghitit pe cainele prietenului sau.

Sebastien Bascoules, 39 de ani, care locuieste in Guyana Franceza, a intrat in raul din apropierea casei sale si a scos sarpele ucigas la mal, dupa care a avut grija sa-i acopere ochii cu un tricou, relateaza The Mirror.

A pus sarpele urias peste noapte in cada din baia, iar a doua zi l-a eliberat intr-un rau, la 10 kilometri de casa. Sebastien i-a lasat pe cei trei copii ai sai, de 11, 8 si 5 ani, sa interactioneze cu reptila lunga de peste 5 metri si peste 80 de kilograme greutate.

Profesorul de matematica a spus ca vecinul si prietenul sau i-a spus ca un anaconda urias i-a intrat in curte si i-a inghitit cainele. Sebastien a gasit reptila dupa cateva in raul din apropierea casei. A spus ca l-a scos destul de usor din apa, pentru ca reptila era satula.

Intentia profesorului a fost aceea de a duce reptila uriasa mai departe de zona locuita. Sebastien Bascoules, care s-a nascut in Franta, dar locuieste de 15 ani in Guyana Franceza, spune ca a vazut destul de des serpi in apropierea zonelor locuite, insa niciodata unul atat de mare.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO