Un politist a incatusat un pompier, in timp ce acesta era in misiune de salvare. Nu i-a convenit cum parcase masina

Dată publicare: 08-02-2014 12:11
Dată actualizare: 11-02-2014 06:58


Pompier

Un pompier a fost retinut de catre un echipaj de politie pe o autostrada din California, dupa ce a refuzat sa mute masina de pompieri. Superiorii barbatului sustin insa ca acesta a respectat instructajul primit, noteaza Daily Mail.

Jacob Gregoire, in varsta de 36 de ani, a fost incatusat si retinut intr-o masina a politiei din California, timp de 30 de minute, pentru ca nu a vrut sa mute masina de pompieri. Acesta lucra de 12 ani in departamentul de pompieri si, in acel moment, se afla intr-o misiune de salvare.

Superiorii sai sustin ca barbatul a respectat intocmai instructajul si a parcat masina in asa fel incat sa protejeze toate persoanele aflate la fata locului, inclusiv politistii, de traficul aglomerat.

Nu este primul incident de acest fel intre cele doua departamente din California, cel de politie si cel de pompieri, care au avut mai multe unele neintelegeri si in trecut asupra protocolui de urmat in astfel de situatii.

Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

“Nu am mutat masina, este inca in locul initial, iar noi continuam sa acordam ajutor victimelor. E ridicol. Suntem in mijlocul procedurii de ajutorare a victimelor si incercam sa protejam perimetrul. Si in momentul asta il incatuseaza si il duc de aici”, a spus unul dintre pompieri dispecerului, despre colegul sau, care fusese retinut.

Sa-l retina pe unul dintre pompierii nostri in in mijlocul operatiunii de salvare este de-a dreptul ridicol”, a declarat si seful departamentului de pompieri, Dave Hanneman.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO