Un politist a fost fascinat de frumusetea fetei pe care a arestat-o. Ce mesaj i-a trimis pe mobil

Dată publicare: 01-11-2012 23:15
Dată actualizare: 04-11-2012 01:55


Marlee Dorinda Viggers

Un politist va blestema mereu ziua in care a prins-o beata la volan pe o tanara de 21 de ani pe care a fost nevoit sa o retina, iar apoi sa o amendeze cu o suma mare de bani.

El a fost cucerit de aceasta tanara, a incercat sa flirteze cu ea trimitandu-i sms-uri pe mobil, insa nu a avut succes. Mai mult, tanara a prezentat mesajele ca proba in dosar, relateaza Daily Mail.

Marlee Dorinda Viggers, 21 de ani, din Sarnia -Ontario, Canada, a fost prinsa bauta la volan in luna martie. Din echipaj facea parte si politistul Robert Sparling. El a fost cel care a retinut-o, a dus-o la sectie, a amendat-o cu 1.500 de dolari si i-a interzis dreptul de a conduce timp de un an. Tanara a stat in arest o noapte, dupa care a fost pusa in libertate.

La cateva saptamani dupa arestare, Marlee a primit urmatorul mesaj de la politistul Sparling: “Daca imi cumperi o bere, o sa uit totul la proces”. Tanara i-a raspuns: “Mi-as fi dorit sa mearga asa”.

Tanara a prezentat mesajul in proces, iar politistul a incercat sa se dezvinovateasca spunand ca a fost doar o gluma si ca nu este deloc interesat de tanara.

Totusi, instanta a apreciat ca atitudinea politistului nu a fost regulamentara, iar acum el este cercetat disciplinar de sefi.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO