Un politician britanic sustine ca isi insala sotia cu o femeie extraterestra. "I-am facut si copil"

Dată publicare: 19-06-2013 22:59
Dată actualizare: 22-06-2013 06:52


Simon Parkes

Se stie ca unii politicieni pur si simplu nu-si pot tine pantalonii pe ei si se implica in relatii extraconjugale scandaloase. Insa acest britanic i-a surclasat pe toti…

Simon Parkes, 53 de ani, membru al Partidului Laburist din Marea Britanie, nu are nicio problema sa recunoasca ca si-a inselat sotia cu... o extraterestra pe care a si lasat-o insarcinata, relateaza The Mirror.

Parkes, care este consilier local in orasul Stakesby, a aparut intr-un documentar si si-a spus povestea. Sustine ca a facut sex de patru ori pe an cu o femeie extraterestra pe care o numeste Cat Queen, iar aceasta relatie extyraconjugala i-a cauzat probleme in casnicie.

In acelasi documentar difuzat pe Channel 4 el a mai spus ca din aceasta relatie a rezultat un copil care se numeste Zarka.

Barbatul povesteste: “Cam asa decurg lucrurile… Ne tinem de mana, iar cand spun ca sunt pregatit, o tehnologie pe care eu nu o inteleg ne duce pe o nava de pe orbita. Sotia mea a aflat de aventura asta si nu a fost fericita. Am avut probleme, dar unele peste puterea omeneasca”.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO