Un pod s-a prabusit pe o autostrada din Marea Britanie, dupa ce un excavator a intrat in el. Imaginile surprinse de martori

Dată publicare: 27-08-2016 17:04
Dată actualizare: 30-08-2016 07:13


 Un pod suspendat deasupra unei autostrazi, destinat pietonilor, s-a prabusit dupa ce un camion care cara un buldozer a intrat in el.

Incidentul a avut loc pe autostrada M20, Kent, Marea Britanie, in timpul diminetii. Politistii au confirmat faptul ca podul s-a prabusit din cauza camionului care a intrat in el si se presupune ca bulzoderul si-a introdus cupa in beton, distrugand o parte din pod, si a avariat un camion in timpul incidentului, conform Daily Mail.

Se pare ca o persoana a fost ranita, dar nu se stie cat de grav. Autoritatile sunt inca la fata locului, iar un elicopter survoleaza zona, in cazul ca va fi necesara o interventie.

Un purtator de cuvant al politiei din Kent a declarat: ”Am primit apelul pe la 12.10, cu privire la un incident, un pod prabusindu-se pe autostrada. Am trimis o ambulanta, un elicopter si un politist la fata locului. Momentan, tratam un singur pacient. Nu stim inca starea in care se afla, dar, cel mai probabil, acesta va fi trimis la spital pentru eventuale consultatii”.

Soferilor li s-a transmis faptul ca ar trebui sa se astepte la intarzieri pe autostrada M20, traficul pe ambele sensuri fiind restrictionat.

Kalpana Fitzpatrick, care conducea pe M20, le-a relatat incidentul celor de la Sky News: ”Ceea ce putem observa la ora actuala este faptul ca vedem doua camioane distruse de podul cazut si autoritatile care sunt la fata locului. Din cate stiu, doar o singura persoana primeste ingriji medicale. De pe partea in care sunt eu, podul inca atarna si, cum e normal, traficul a fost inchis. E destul de socant”.

Tags: pod, accident, buldozer,


VIDEO PROTVPLUS.RO