"E ca si cum m-as fi luptat cu Mike Tyson". A reusit sa prinda cel mai mare peste din Marea Britanie

Dată publicare: 06-09-2012 17:19
Dată actualizare: 30-09-2012 06:13


Crap de 27 kilograme

Un pescar englez, care s-a chinuit timp de patru ani sa prinda cel mai mare peste din Marea Britanie, a ramas uluit dupa ce a reusit sa-l captureze de doua ori in numai doua saptamani.

Brian Humphries, in varsta de 48 de ani, si-a petrecut trei sferturi din viata pescuind in apele din Marea Britanie, incercand sa prinda tot felul specimene spectaculoase.

In urma cu patru ani, barbatul a auzit ca in apele raului Berkshire se afla un crap urias, cunoscut sub numele de "Papagalul", asa ca s-a pus pe treaba si a inceput sa-l vaneze.

Dupa ce incepuse sa isi piarda speranta ca tentativa sa va avea succes, Humphries a dat lovitura si, dupa o lupta "titanica" de 20 de minute, a reusit sa aduca uriasul peste la mal.

"Era extrem de puternic, a fost ca si cum m-as fi luptat cu Mike Tyson. Are 27 de kilograme si e cel mai mare peste pe care l-am prins in 40 de ani, e cel mai mare din Marea Britanie", a exclamat fericit barbatul.

Dupa ce s-a pozat cu el, Humphries l-a eliberat inapoi in raul Berkshire, insa dupa trei saptamani a reusit sa il prinda din nou.

"M-am chinuit patru ani sa il prind, iar acum am reusit sa fac acest lucru de doua ori in trei saptamani. Sunt pur si simplu coplesit", a mai declarat pescarul.

Humphries spera acum ca pestele sa mai creasca si sa depaseasca recordul din istoria Marii Britanii de 30.5 kilograme.

Sursa foto: Yahoo News

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO