Un pensionar a primit o factura de telefon care l-a socat. Operatorul sustine ca a vorbit 43 de ore intr-o singura convorbire

Ultima actualizare: 27-05-2014 06:48
barbat vorbeste la telefonul mobil

Un barbat din Marea Britanie, pe nume Robert Shadwick, a primit o factua pentru telefonul mobil in valoare de 1.000 de lire sterline, in care aparea o singura convorbire de 43 de ore.

Conform Daily Mail, barbatul in varsta de 65 de ani spune ca operatorul de telefonie, EE, i-a blocat telefonul si a incercat inclusiv sa-si recupereze banii de pe cardul de credit al abonatului.

Shadwick, pensionar si bunic respectabil, a declarat ca a fost socat cand a vazut factura: "Am fost pur si simplu socat. Iar dupa ce am sunat la EE mi-au spus ca am avut o convorbire de 43 de ore. Ca sa fac asta, ar fi trebuit sa vorbesc in continuu 2 zile fara sa mai dorm, ceea ce este, evident, ridicol".

Pensionarul are un contract de telefonie mobila in valoare de 10 lire sterline pe luna, care ii este suficient sa ii acopere nevoile: "Nu sunt foarte priceput la telefoane mobile, insa nu pot sa inteleg cum a fost posibil asa ceva, pentru ca niciodata nu ating limita lunara de convorbiri. Fiul meu a vorbit cu EE, iar compania a spus ca va investiga problema. Dupa cateva zile i-am sunat, iar ei mi-au zis ca trebuie sa achit datoria."

Apoi, barbatul si-a verificat contul bancar online si a vazut ca EE plasase o comanda de retragere a sumei, astfel ca a blocat tranzactia.

A durat 10 zile si a fost nevoie de interventia presei locale pentru ca operatorul de telefonie sa-i deblocheze telefonul. Intr-un final, compania a parut sa accepte ca nu era posibil ca omul sa stea atata timp intr-o convorbire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO