Un pastor din Africa de Sud i-a pus pe credinciosi sa manance iarba. Multora li s-a facut rau

Ultima actualizare: 13-01-2014 07:06
iarba

Un pastor din Africa de Sud i-a indemnat pe credinciosii din parohia lui sa manance iarba "pentru a fi mai aproape de Dumnezeu" relateaza Daily Mail.

Sub intrusctia pastorului Lesego Daniel, din nordul Pretoriei, zeci de credinciosi au dat navala in curte, unde s-au pus pe burta si au inceput sa manance iarba pentru "a fi mai aproape de Dumnezeu". Unii dintre ei erau calcati in picioare de pastor.

"Da, mancam iarba si suntem mandri de asta pentru ca demonstreaza ca putem face orice cu ajutorul lui Dumnezeu", a spus Rosemary Phetha, pentru o publicatie sud-africana.

Rosemary Phetha, o studenta, in varsta de 21 de ani, a povestit ca pentru ea iarba a facut minuni. "Am avut probleme cu gatul mai bine de un an, dupa ce am mancat iarba m-am vindecat."

O alta femeie, in varsta de 27 de ani, Doreen Kgatle, sustine ca iarba a vindecat-o si a ajutat-o sa mearga din nou dupa un atac, suferit in urma cu 2 ani.

Numeroase imagini cu credinciosi, asezati pe burta, mancand iarba in curtea bisericii au ajuns pe Facebook. Tot pe retelele de socializare au aparut si fotografii care aratau ca unii au mancat iarba pana le-a venit rau. Zeci de femei si barbati alergau tinandu-se de burta sau cu mana la gura, spre toalete pentru a vomita.

Actiunile pastorului au fost condamnate online."De ce ii calca in picioare. Este inuman. Socant" a scris un barbat pe Facebook.

 

Sursa foto: Facebook
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO