Un pastor african sustine ca are numarul de telefon al lui Dumnezeu. VIDEO Momentul in care "discuta" cu divinitatea pe mobil

Paul Sanyangore
Facebook.com

Un auto-proclamat profet din Zimbabwe sustine ca are linie directa cu cerurile.

Paul Sanyangore, un pastor din Harare, capitala statului Zimnbabwe, sustine ca are numarul de telefon al lui Dumnezeu si este dispus sa li-l dezvaluie credinciosilor. Sanyangore sustine ca a vorbit deja cu divinitatea la acest numar, insa mass-media a deformat ce s-a intamplat.

Era chiar Cerul pe linie, am discutat direct cu Dumnezeu, dar ce s-a scris in presa e socant. Unii au afirmat ca schimb mesaje cu Dumnezeu pe WhatsApp, altii ca as avea selfie-uri cu El”, a declarat pentru Zimbabwe Today pastorul, care a respins categoric astfel de exagerari. El spune ca, in mod mincinos, o publicatie din Africa de Sud a si prezentat un numar de mobil spunand ca e al lui Dumnezeu – desi nu e.

Sanyangore a anuntat ca le va permite credinciosilor sa discute la telefon cu Dumnezeu iar dialogul va fi transmis in direct pe postul sau de televiziune. Imaginile postate pe Internet arata insa ca de fapt pastorul vorbeste la telefon fara sa ii lase si pe credinciosi sa comunice in direct cu divinitatea.

Citește și
Roman telefon
"Nu mai pot folosi telefonul". Drama romanului care a ajuns distractia preferata a vloggerilor, in goana dupa vizualizari
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Sanyangore, unul dintre ce mai populari „profeti” din Zimbabwe, a mai fost in centrul unor controverse, dupa ce au aparut imagini trucate in care parea ca ar pasi si pe apa, ca Iisus, dar si unele reale ii indemna pe credinciosi sa bea apa din canalizare dupa ce o sfintise.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Actorul Stephen Fry este acuzat de blasfemie, dupa ce a facut mai multe declaratii controversate la televizor, in 2015
Actorul Stephen Fry este acuzat de blasfemie, dupa ce a facut mai multe declaratii controversate la televizor, in 2015

Actorul Stephen Fry, acuzat de blasfemie dupa ce a facut comentarii despre religie intr-un show TV din 2015

"Nu mai pot folosi telefonul". Drama romanului care a ajuns distractia preferata a vloggerilor, in goana dupa vizualizari

"Am sunat la numarul lui Dumnezeu, si...a raspuns!" - cu acest mesaj mai multi vloggeri adolescenti au strans sute de mii de vizualizari pe YouTube.

Presedintele
Presedintele "justitiar" din Filipine a decis sa nu mai injure. "O voce mi-a vorbit, evident, era Dumnezeu"

Presedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, a promis ca nu va mai injura in timpul discursurilor sale dupa ce, spune el, ar fi primit instructiuni in acest sens de la Dumnezeu, informeaza vineri presa locala

"Crezi ca Dumnezeu te va ierta?". Un pastor a starnit revolta pe retelele de socializare: ce imagine a postat. FOTO

Un pastor crestin din Nottingham, Marea Britanie a starnit furia internautilor dupa ce a postat pe Facebook o imagine cu el si si o antilopa ucisa de el la vanatoare, in Africa

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.