Un pasager a creat panica la bordul unui avion, dupa ce a deschis usa de urgenta. Explicatia lui a facut inconjurul lumii

Dată publicare: 17-12-2014 17:51
Dată actualizare: 20-12-2014 08:25


avion

Un pasager chinez care calatorea pentru prima data cu avionul a reusit sa panicheze intreg echipajul dupa ce a vrut sa deschida usa de urgenta inainte de decolare.

Barbatul le-a spus stewardeselor ca voia putin aer curat si de aceea a deschis usa. Cativa pasageri au fotografiat intreaga scena cu telefonul mobil. Echipajul a activat protocolul in cazuri de urgenta si au reusit sa blocheze usa in cele din urma, iar avionul a decolat fara probleme.

"Este pentru prima data cand vad pe cineva ca incearca sa deschida usa de urgenta. Le-a spus insotitorilor de zbor ca voia sa simta aer curat. Sper sa nu aiba intarziere prea mare zborul", a scris un pasager care a publicat imaginea pe o retea de socializare.

Compania aeriana a anuntat ca barbatul nu va fi penalizat sau tras la raspundere in vreun fel, avand in vedere ca era la primul sau zbor cu avionul si nu a cauzat nicio paguba sau intarziere aeronavei.

Sursa: Mirror

Tags: avion, usa, urgenta, pasager,


VIDEO PROTVPLUS.RO