Un nou tratament pentru oamenii care sufera de sindromul varcolaclui

Dată publicare: 07-07-2012 16:05
Dată actualizare: 01-11-2012 02:39


Liu Jiangli - 2

Liu Jiangli, o fetita din China sufera de o boala rara ce ii acopera 60% din suprafata corpului cu blana neagra si aspra.

Eleva in varsta de 6 ani va beneficia de un tratament din partea specialistilor din Shanghai. Acestia vor incerca sa o vindece pe fata care s-a nascut cu sindromul ce-i acopera corpul cu par in exces.

Liu a fost abandonata de parinti la varsta de 2 ani si a avut o copilarie grea deoarece copiii cu care a crescut erau fie speriati de conditia ei, fie isi bateau joc de ea. Acum insa, fetita are sansa sa traiasca o viata normala si fericita.

Orfelinatul in care locuia Jiangli a publicat anunturi in ziar in care cerea rudelor copilului sa vina sa o revendice. 6 luni mai tarziu, bunicul unei verisoare a fetitei a venit sa aiba grija de ea.

Liu Mingying a avut grija de Liu de atunci, iar principala grija a acestuia este ca ceilalti copii isi vor bate joc de ea din cauza aspectului ei.

In prezent nu este nicio explicatie oficiala pentru boala lui Liu, insa simptomele sunt foarte similare cu Hypertrichosis Universalis(sindromul varcolacului). Acest sindrom se manifesta prin aparitia parului in exces pe corp si afecteaza 1 om la fiecare milliard de oameni.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO