Un milionar din SUA si-a scos la licitatie casa dedicata serialului Star Trek. Cat costa impresionanta locuinta

Ultima actualizare: 01-06-2014 07:00

Un fan infocat al seriei Star Trek si-a transformat locuinta intr-un templu dedicat acestei povesti.

Impresionanta proprietate din Florida include o replica a puntii de comanda de pe nava Starship Enterprise, precum si numeroase obiecte de colectie cumparate la licitatie.

Printre acestea se afla inclusiv mai multe uniforme ale membrilor echipajului. Omul de afaceri a decis sa isi scoata la vanzare vila, dar pretul este colosal: 35 de milioane de dolari.

Conacul, cu o suprafata de opt mii de metri patrati, este situat aproape de malul oceanului si ii apartine unui milionar de pe Wall Street.

"Regula numarul unu este sa nu faci turul unei case pe care nu ti-o permiti. Asadar, cat costa?", spune corespondentul CNN, Michael Williams.

"35 de milioane de dolari", spune agentul imobiliar.

"Regula numarul doi, daca ai de gand sa ignori regula numarul unu, trebuie sa fii sigur ca ceea ce cumperi este cu adevarat deosebit", spune corespondentul.

Cine nu e impresionat de pivnita cu 1.500 de sticle de vin scump, terenul de baschet si impozanta sala de mese, sigur va ramane mut cand va intr-o incapare ciudata.

"Sunt in rai, nu imi vine sa cred. Avem in fata... puntea de comanda a navei Starship Enterprise. O replica exacta", explica jurnalistul.

Iar asta nu este tot. Puntea de comanda este dotata cu intregul arsenal necesar unei misiuni in spatiu.

"Avem torpiloare Photon si alte arme, excelente ca sa iti protejezi locuinta, scuturi deflectoare, care pot fi de folos in sezonul uraganelor si, desigur, fiecare episod din Star Trek", a mai spus corespondentul.

"Proprietarul era atat de vrajit de serialele Star Trek, incat a ajuns sa cumpere uniformele si insignele folosite in timpul filmarilor si multe altele, pentru a recrea lumea lor la el acasa", a incheiat agentul imobiliar.

Pe langa uniforme, vila adaposteste si animale fantastice care si-au facut aparitia in serial. Tot acolo, se gasesc si o macheta a navetei spatiale, dar si urechile purtate de actorul Leonard Nimoy, care l-a adus la viata pe domnul Spock.

In colectia lui, milionarul a inclus si obiecte din alte pelicule SF, precum robotul Robbie din filmul Forbidden Planet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO