Un milionar din Florida a suferit un soc dupa ce a descoperit ca s-a casatorit cu propria nepoata. Ce decizie au luat cei doi

Dată publicare: 03-10-2016 12:49
Dată actualizare: 06-10-2016 07:04


nunta

Un milionar de 68 de ani din Florida a suferit un adevarat soc dupa ce a descoperit ca proaspata lui sotie ii este chiar nepoata biologica.

Barbatul si tanara sa partenera de viata locuiau impreuna in Miami, cand, in mod accidental aceasta a vazut un album foto din tineretea sotului, conform Florida Sun Post.

Albumul includea poze cu copiii milionarului din prima casatorie, copii de care se instrainase. Mireasa de 24 de ani l-a recunoscut pe tatal ei in fotografie, printre copiii sotului. “Cand l-am vazut pe tatal meu in poza din acel album, m-am simtit pur si simplu depasita,” a declarat ea.

Sotul, a carui a doua casatorie s-a incheiat cu un divort si probleme financiare in 2009, a castigat mai multe milioane de dolari la o loterie, doi ani mai tarziu. Mireasa de 24 de ani a declarat ca s-a simtit disperata dupa ce a descoperit poza tatalui sau in albumul foto al sotului in varsta de 68 de ani.

Femeia se distantase de parintii sai dupa ce a ramas insarcinata la o varsta frageda si lucra ca dansatoare exotica in Jacksonville, cand barbatul a intalnit-o pe un site de matrimoniale.

“M-am simtit ciudat cand am vazut poza ei pe site”, a marturisit barbatul. “Ceva imi parea familiar la ea, insa nu am putut sa-mi dau seama ce.”

Cuplul insista acum ca nu planuieste sa divorteze. “Daca nu am fi aflat asta, ne-am fi trait viata fericiti impreuna, asa ca legatura de sange nu ar trebui sa schimbe asta.”

 

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO