Ultima nota de plata a trimis un magnat direct in spital. Pe ce a cheltuit aproape 20 de milioane

Dată publicare: 16-02-2012 10:43
Dată actualizare: 18-06-2012 11:09


Ed Bazinet

Un om de afaceri care a cheltuit 20 de milioane de dolari pe cadouri de lux, intre care sapunuri de 1,6 milioane de dolari, a fost internat in spital, existand suspiciuni cu privire la sanatatea lui mintala.

Ed Bazinet, de 68 de ani, s-a dus sa viziteze un targ international de cadouri din New York si nu a iesit din centrul respectiv decat dupa ce a topit suma uriasa. Iar luna trecuta, la un targ similar organizat la Paris, magnatul a cheltuit 39,4 milione de dolari.

Sumele imense pe care acesta le-a cheltuit pe obiecte inutile i-au alarmat pe apropiatii lui Bazinet, iar acum doua zile acesta a fost dus la spital. Barbatul, care a avut un episod nervos, a fost diagnosticat cu tulburare bipolar.

In presa din Statele Unite a aparut amanunte despre ziua in care milionarul a cheltuit cele 20 de milioane de dolari la targul de cadouri, la care expozantii scot la vanzare brelocuri si tot felul de obiecte decorative foarte scumpe.

Designerul Nima Oberoi, care a participat la targ, a spus: “A venit la mine si mi-a spus ‘da-mi o mie de bucati din astea si o mie din astea’, aratand produsele pe care le doreste”.

La standul respectiv, Bazinet a cheltuit 200.000 de dolari numai pe platouri pentru tort, iar de la urmatorul stand a comandat 96.000 de bucati de sapun, plicuri si huse pentru imbracaminte, in valoare totala de 1,6 milioane de dolari.

Ed Bazinet si-a inceput cariera facand aranjamente florale si a ajuns sa adune o avere de 100 de milioane de dolari. In decursul anilor, si-a diversificat activitatile si a facut figurine miniaturale din portelan. La mijlocul anilor ’90 si-a vandut compania cu 270 milioane de dolari.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO