Un indian si-a macelarit aproape toata familia, inclusiv 7 copii, si s-a sinucis. Singurul membru pe care l-a lasat in viata

Ultima actualizare: 02-03-2016 07:09
indian AP

Un barbat de 35 de ani din India este suspectat ca si-a ucis cu un cutit de macelarie 14 membri ai familiei, printre care si sapte copii, dupa care s-a sinucis, a anuntat duminica politia, potrivit AFP.

Faptele s-au produs sambata seara, dupa o reuniune de familie la Thane, la 32 de kilometri de Mumbai.

"Hasnin Anwar Warekar s-a sinucis dupa ce a taiat gatul altor membri ai familiei, inclusiv parintilor sai", a declarat pentru AFP Gajanan Laxman Kabdule, purtatorul de cuvant al politiei din Thane.

Unica supravietuitoare a familiei, o sora a barbatului a fost spitalizata dupa ce vecinii, auzind-o strigand dupa ajutor, ar fi alertat politia.

"Nu am put sa o interogam inca pe sora de 21 de ani a agresorului, singura supravietuitoare, care a fost spitalizata si este profund traumatizata", a declarat Kabdule.

Conform presei locale, Warekar ar fi pus sedative in mancare inainte de a comite crimele.

"Primele indicii lasa de inteles ca suspectul a incuiat toate usile casei si i-a asasinat pe membrii familiei in timp ce acestia dormeau, folosind un cutit care a fost gasit in apropierea sa", a precizat pentru cotidianul Indian Express un reprezentant al politiei locale, Ashutosh Dumbre.

Purtatorul de cuvant al politiei din Thane a spus ca anchetatorii asteapta rezultatele analizei pentru a putea spune daca victimele au fost sedate. Desfasurarea faptelor si mobilul crimelor nu sunt clare deocamdata.

Agentia Press Trust of India afirma ca la originea crimelor s-ar afla o disputa imobiliara. Dumbre a precizat pentru Indian Express ca primele investigatii nu permit inca explicarea acestor crime. Potrivit Indian Express, presupusul criminal ar fi un contabil.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO