Un hot i-a furat unei batrane cel mai de pret cadou primit de la sotul ei. Raspunsul emotionant al femeii

14-05-2015 09:43


hot

O pensionara s-a trezit intr-o dimineata ca o fantana de dimensiuni mici, folosita pentru ca pasarile sa se scalde in ea, i-a fost furata din gradina, iar in schimb a primit o scrisoare din partea hotului, scrie metro.co.uk.

Batrana in varsta de 82 de ani primise fantana de la sotul ei, asa ca decoratiunea de gradina avea si o valoare sentimentala importanta.

In biletelul lasat in locul baii de pasari, hotul isi cere scuze si marturiseste ca era disperat sa-i ofere un cadou mamei sale. Femeia a lansat, cu ajutorul unei publicatii locale, un raspuns public celui care i-a furat decoratiunea:

"Adoram sa privesc pasarile scaldandu-se acolo si cred ca acum si lor le lipseste asta. Nu-mi va fi usor sa gasesc un inlocuitor, din moment ce aceasta a fost cumparata in urma cu 25 de ani de sotul meu, care a murit intre timp. Am fost casatoriti timp de 53 de ani. Nu exista o alta baie de pasari care sa-i poata tine locul celei vechi", a scris femeia.

"Daca ar fi putut pur si simplu sa recunoasca in fata mamei sale ca nu i-a putut lua un cadou, sunt convinsa ca ea ar fi inteles si am fi fost cu totii fericiti", a mai adaugat batrana.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO