Un hot din Mississippi a dat o spargere la un restaurant, insa nu a luat bani. Barbatul a facut 5 fripturi si cartofi prajiti

Ultima actualizare: 31-05-2017 06:55

Un hot din Mississippi a dat o spargere mai putin obisnuita. A intrat intr-un restaurant printr-o gaura facuta in acoperis. Apoi, a mai gaurit si peretii, ca sa treaca dintr-o incapere in alta.

In cele din urma, obosit dupa atata efort, s-a dus la bucatarie si s-a apucat de gatit.

Interiorul restaurantului din Mississippi, dupa atacul hotului, a fost surprins de o camera de supraveghere. Cand si-a dat seama ca este filmat, omul a distrus camera.

"De acolo, din hol, a intrat in toaleta. Mai departe, in loc sa foloseasca usa, a facut din nou o gaura in perete si astfel a patruns in bucatarie."

Nu a gasit mare lucru de furat in bucatarie. Asa ca a mai facut o gaura in tavan si, din pod, a aterizat direct in biroul managerului.

"Cea mai mare parte a pagubei ne-a facut-o cu gaurile din acoperis si tavan."

Incursiunea a continuat. Dupa ce a incercat sa distruga monitorul de supraveghere, s-a intors in bucatarie. Probabil i se facuse foame.

"A scos pe masa de toate: coaste, sendvisuri cu friptura, sucuri. A pus pe gratar cinci fripturi, a deschis o punga de cartofi prajiti, a dat drumul la grill si la aragaz."

Dar poate ca i s-a parut mai prudent sa ia merindele la pachet. A inghesuit tot ce apucut intr-o punga de cumparaturi si a parasit restaurantul prin gaura facuta in acoperis.

Culmea este ca nu a gasit bani sau vreun obiect valoros. In afara de mancare, nu a furat nimic.

Dar a ciuruit acoperisul, tavanul si peretii - patru gauri in total. Si, cu tot cu echipamentele distruse, paguba se ridica la cateva mii de dolari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO