Un hipnoterapeut a fost condamnat la inchisoare dupa ce a filmat ce facea cu o pacienta

Dată publicare: 10-01-2013 17:27
Dată actualizare: 13-01-2013 07:14


Philip Sherwin, hipnoterapeut

Un barbat de profesie hipnoterapeut a fost condamnat la 18 luni de inchisoare, dupa ce politistii au gasit imagini in care aparea alaturi de o pacienta aflata in stare de transa.

Philip Sherwin, de 47 de ani, s-a filmat in timp ce mangaia si atingea o tanara de 19 ani, care se afla in cabinetul ei, in stare de transa.

El i-a facut si multe fotografii, pe care politistii le-au gasit in cabinet. Barbatul descarcase de pe Internet alte 40.000 de poze indecente cu copii.

Politistii au aflat ca Sherwin o mai hipnotizase pe tanara de 2 ori, inainte sa inregistreze acest film, scrie Daily Mail.

In timp ce se afla in transa, el a convins-o sa se dezbrace, iar pacienta si-a amintit si l-a reclamat la politie. Nu stia insa ca fusese si abuzata sexual.

Incidentul a avut loc in vara anului 2010, iar acum terapeutul a fost condamnat la 18 luni de inchisoare.

Fata abuzata venise la el sa se trateze de anxietate si incepuse sa aiba multa incredere in terapeutul ei.

Ulterior, barbatul a convins-o sa ia parte la “sesiuni experimentale”, in care era hipnotizata ca sa afle detalii din viitor, cum ar fi numerele castigatoare la loterie.

Dupa ce a aflat ce ii facuse, tanara a inceput sa sufere de depresie, iar din caza asta nu a putut sa intre la facultate.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO