Un grup izolat, care practica incestul, a fost descoperit in Australia. Toti membrii erau inruditi

Dată publicare: 11-12-2013 17:09
Dată actualizare: 14-12-2013 07:02


Australia

Autoritatile australiene au descoperit intr-o vale din apropierea orasului Sydeney un grup de 40 de persoane, care traiau izolate de civilizatie si erau nascuti din relatii incestuoase.

Frati si surori, unchi si matusi au facut sex intre ei timp de 4 generatii. Copii nascuti din aceste relatii prezentau simptomele degenerarii genetice, precum intarzierea mintala si problemele de sanatate.

O fetita de 9 ani, care nu vorbea coerent si nu stia sa scrie, nu putea sa faca baie singura si nu stia ce este sau cum se foloseste hartia igienica.

Autoritatile au ascuns numele locatiei in care a fost descoperit grupul, pentru a-i proteja pe minori.

Stra-stabunicii acestei familii erau frate si sora. Generatiile urmatoare au continuat sa obiceiul, copiii incepand sa fac sex intre ei cand erau suficient de mari.

Un sigur copil, de 5 ani, avea parinti care nu erau inruditi.

Analizele genetice au arata ca cinci dintre copii aveau parinti care erau "rude foarte apropiate" iar alti cinci aveau parinti care erau inruditi.

Dupa descoperirea grupului, o parte dintre copii au fost plasati in familii adoptive, in timp ce altii au intrat in programe de tratament pentru traumele psihologice.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO