Un fotograf a surprins cea mai romantica ipostaza. Povestea impresionanta din spatele imaginii

Dată publicare: 07-09-2012 10:56
Dată actualizare: 07-11-2012 16:08


fotografie New York

Un fotograf amator, care s-a intamplat sa fie in apropierea unei perechi de indragostiti chiar atunci cand acestia erau arestati, a surprins momentul in care cei doi se sarutau.

Instantaneul a fost surprins la jumatatea lunii august, de Mo Gelber. Imaginea este reusita: cei doi sunt incatusati, condusi de cate un politist spre tribunal si profita de distanta mica dintre ei pentru a se saruta.

Mo Gelber si-a intitulat fotografia “Ultimul sarut” si a inscris-o la un concurs de arta fotografica, fiind selectata printre finaliste. Problema este ca imaginea ar putea fi exclusa din competitie daca fotograful nu obtine acceptul scris al celor doi protagonisti.

Cand a aflat acest lucru, Mo a inceput o campanie asidua pe retele de socializare online pentru identificarea lor.

Ajutati-ma!”, a scris pe pagina lui de Facebook, pe data de 17 august. “Stie cineva cine este acest cuplu? Am ragaz aproximativ 24 de ore sa-I gasesc. Este foarte important. Am facut aceasta fotografie in fata tribunalului din Manhattan pe data de 16 august. Am inscris-o la un concurs important si am sanse sa castig, dar am nevoie de aprobarea lor”.

Mo Gelber a fost contactat de tanara blonda din imagine, identificandu-se ca fiind Alexis Creque, 28 de ani. A spus ca a fost arestata pentru ca statea de paza in timp ce iubitul ei desena cu graffiti pe peretele unei cafenele. Femeia i-a mai spus ca ea si iubitul ei au avut parte de o vara foarte romantica, ca intr-un film, si a culminat cu arestarea lor din data de 15 august.

Alexis Creque a spus ca iubitul ei, in varsta de 26 de ani, a carui identitate nu a dezvaluit-o, inca se afla in inchisoare. Ea a spus ca nu-si va da acceptul scris pentru fotografie pana cand acesta nu va fi eliberat.

Acum, fotograful este decis sa faca demersuri legale pentru a-l elibera din inchisoare pe barbat. Are un dublu motiv: vrea ca fotografia lui sa fie premiata si a fost impresionat de povestea de dragoste a celor doi.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO