Un fermier ucrainean spus ca a prins si ucis Chupacabra: "Era la vanatoare, am omorat-o". Ce spun veterinarii

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00
Chupacabra

Un fermier ucrainean sustine ca a ucis legendara creatura chupacabra, dupa ce aceasta i-ar fi omorat, la randul ei, mai toate animalele din curte.

Barbatul a vanat timp indelungat creatura pana a reusit sa o "incolteasca" in curtea lui si a ucis-o cu o furca, relateaza Daily Mail.

Chupacabra face parte din folclorul din America si ar fi fost vazuta prima data in Puerto Rico. Creatura s-ar hrani cu sangele animalelor domestice. In anii recenti, ar fi traversat oceanul si ar fi ajuns pe fostele teritorii ale URSS, inclusiv Ucraina.

Fermierul Ivan spune ca sunt deja cateva luni de cand bantuie in satul sau Ruksshin, din vestul tarii, si i-a ucis in acest timp zeci de pasari si iepuri, dupa ce le-a supt sangele.

"Chupacabra era la vanatoare si eu am ucis-o. I-a terorizat pe oamenii din sat mult timp. Ne-a omorat pasarile si iepurii", spune Ivan.

Veterinarii au examinat trupul animalului mort si pana acum n-au reusit sa il identifice. Valeriy Dopiryak, de la Directia de Medicina Veterinara, a spus ca animalul are trupul unei vulpi africane, insa dintii, gatul, urechile si labele sunt foarte lungi. "Nu putem sa spunem ce este asta", a mai spus dr. Valeriy Dopiryak.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO