Un expert in arte martiale din China a reusit sa sperie 50 de barbati care voiau sa-l evacueze.VIDEO

Dată publicare: 30-11-2012 16:55
Dată actualizare: 03-12-2012 07:01


Shen

Shen Jianzhong, un barbat in varsta de 38 de ani din China, a reusit sa faca fata cu succes unui grup de 50 de oameni care au incercat sa il evacueze din propria casa.

Shen, care este expert in arte martiale si un mare fan Bruce Lee, spune ca in ultima vreme un dezvoltator imobiliar a incercat tot felul de tactici, unele mai putin ortodoxe, pentru a-l face sa isi vanda locuinta.

"Vor sa ne transforme satul intr-un oras si mi-au zis ca, daca le cedez casa acum, voi primi una noua in acelasi loc, peste doi ani. Eu am auzit ca oamenii dintr-un sat apropiat au primit o oferta mult mai buna decat asta, asa ca am refuzat propunerea lor", a declarat chinezul.

Barbatul mai sustine ca, dupa ce a refuzat sa-si cedeze locuinta, dezvoltatorul imobiliar l-a amenintat de mai multe ori, insa fara succes.

Vazand ca aceste tactici nu au rezultat, acesta a trimis mai multe persoane sa ii dea o lectie lui Shen.

"Au venit intre 30 si 50 de oameni la usa mea si mi-au bruscat sotia. Apoi, eu si fiul meu am inceput sa ii luam la bataie. Dupa ce i-am lasat inconstienti pe sapte dintre ei, restul s-au speriat si au ramas afara. A fost agitatie mare, nici nu mai stiu ce tactici kung fu am folosit", a povestit chinezul.

Politistii sositi la fata locului nu au luat nicio masura, pe motiv ca nicio persoana implicata in bataie nu era inarmata si l-au sfatuit pe Shen sa semneze acel contract pentru a scapa de probleme.

 

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO