Un englez a cumparat de pe eBay un tanc cu 30.000 de lire, dar cand a desfacut rezervorul a avut o surpriza. A gasit o avere

11-04-2017 15:15


tanc

Un englez din Northamptonshire a cumparat un tanc de pe eBay cu 30.000 de lire sterline si a avut o surpriza uriasa cand a vazut ce se afla in rezervorul sau.

Nick Mead, in varsta de 55 de ani, restaura tancul rusesc T54/69, cand a gasit in rezervor lingouri de aur in valoare de aproximativ doua milioane de lire sterline. El s-a filmat in timp ce a desfacut rezervorul in caz ca ar fi gasit arme sau explozibil si ar fi trebuit sa le arate genistilor, conform Metro

Totusi, in loc de asta arme sau materiale explosive, barbatul a gasit 5 lingouri de aur care ar fi cantarit aproximativ cinci kilograme si jumatate, iar valorea lor cumulata se preconizeaza ca ar fi 2 milioane de lire sterline.

“Nu am stiut ce sa fac. Nu poti sa mergi cu 5 lingouri de aur sa incerci sa le vinzi fara ca cineva sa iti puna cateva intrebari, de aceea am chemat politistii”, a declarat barbatul pentru The Sun.

El presupune ca aurul a fost furat de soldatii irakieni in Kuwait, in timpul Razboiului din Golf, la inceputul anilor ’90. Lingourile au fost ridicate de catre autoritati pentru a fi analizate. Mead a primit o chitanta pe care a pastrat-o intr-un seif.

Chiar daca nu va putea pastra lingourile, Nick a spus ca “macar imi va ramane tancul”.
 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO