Un cuplu din Kenya si-a botezat copilul 'Donald Trump' in onoarea noului presedinte al SUA

Ultima actualizare: 17-11-2016 00:30
Donald Trump

Un cuplu din Kenya a decis sa-si boteze copilul 'Donald Trump', in onoarea noului presedinte al SUA, caruia ii admira "principiile" si "sinceritatea", informeaza luni mass-media locale citate de EFE.

Micutul Donald Trump Otieno, in varsta de trei luni, s-a nascut la Kisumu, regiune din vestul Kenyei de unde provine tatal lui Barack Obama si unde presedintele in exercitiu al SUA este idolatrizat si considerat un compatriot.

Din acest motiv, parintii baiatului au primit o avalansa de critici pe retelele de socializare. Al treilea copil al lui Felix Otieno si Lorna Akoth s-a nascut pe 9 august.

In pofida criticilor, parintii lui Donald Trump kenyan si-au justificat decizia, spunand ca admira "principiile" si "sinceritatea" magnatului american.

"Nu exista multi politicieni atat de sinceri ca el. Il admir pentru ca este un om care spune ce gandeste", a explicat Otieno.

Si mama baiatului i-a adresat elogii noului locatar al Casei Albe: "A fost sincer si s-a aratat ferm. A spus adevarul fara sa fac uz de propaganda sau minciuni pentru a castiga voturi. De aceea il adoram si am decis sa-i punem numele lui fiului nostru", a spus mama copilului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO