Un cuplu din China traieste de 54 de ani intr-o pestera, impreuna cu cei patru copii. De ce refuza sa plece de acolo

Dată publicare: 13-09-2016 12:39
Dată actualizare: 16-09-2016 07:41


cuplu pestera

Un cuplu din China traieste de 54 de ani intr-o pestera si refuza categoric sa se mute de acolo.

In cele cinci decenii petrecuta aici, cei doi au reusit sa tranforme pestera astfel incat sa semene cat mai mult cu o casa adevarata.

Lianfg Zifu, in varsta de 81 de ani si Li Suying, in varsta de 77 de ani, au renuntat la o viata normala pentru una cu totul speciala. Cei doi au decis in urma cu 50 de ani sa se mute intr-o pestera, unde, pas cu pas, au reusit sa isi amenajeze o bucatarie, trei dormitoare, o bucatarie si o sufragerie.

Cuplul si-a crescut cei patru copii tot in pestera si sunt convinsi sa ramana aici pana la moarte. Conform Daily Mail, cei doi au ales aceasta cale pentru ca nu isi mai permiteau o casa.

Liang a descoperit pestera la trei ani dupa ce s-a casatorit, iar impreuna cu sotia acestuia au decis sa se mute aici. Initial, alaturi de ei mai locuiau trei familii.

"Practic, erau patru case aici, dar ceilalti s-au mutat, noi am decis sa ramanem" a spus barbatul pentru Daily Mail.

De-a lungul timpului, autoritatile au incercat sa ii convinga sa plece de acolo, dar nu au reusit. Mai mult, le-au oferit si o casa unde sa stea, dar cei doi batrani s-au adaptat atat de bine incat nu vor sa mai traiasca intr-o casa.

Sursa: Daily Mail

Tags: pestera, cuplu, china,


VIDEO PROTVPLUS.RO